Summer L’Hospitalet 2024: activitats culturals per aquest estiu

Summer L'Hospitalet 2024: activitats culturals per aquest estiu

Del 25 de juny al 20 de juliol, les propostes culturals de l’estiu emmarcades dins el Summer L’Hospitalet 2024 ompliran els espais públics de l’Hospitalet. Més de 70 d’activitats de petit format relacionades amb les arts escèniques, circ, música en directe i ciència al carrer.

Summer L’Hospitalet 2024: cultura en tots els districtes

Durant quatre setmanes, els sis districtes de l’Hospitalet es convertiran en l’escenari d’una àmplia oferta cultural, oferint activitats per a tots els gustos i edats.

  • Districte I (el Centre, Sant Josep i Sanfeliu): Aquest districte oferirà espectacles de clown, circ, dansa, breakdance, màgia, música en directe i una observació astronòmica. A més, el Festival de Narració Oral tornarà als jardins de Can Sumarro, amb un ventall de contes i un taller de narració oral obert a tots els públics.
  • Districte II (Collblanc-la Torrassa): La programació es concentrarà al Jardí Secret dins el parc de la Marquesa, destacant concerts tribut a bandes icòniques del rock com Pink Floyd, Black Crowes i Rolling Stones. També retorna el format de divulgació científica Stand-Up Science, amb monòlegs científics a càrrec d’investigadors de l’IDIBELL.
  • Santa Eulàlia i Granvia Sud (Districte III): Aquest districte proposa un ventall musical variat amb grups com Les Fourchettes, Alma de Boquerón i The Gatefold. A més, la plaça de Maria Artigal i la plaça dels Veïns acolliran activitats familiars amb circ, titelles i jocs.
  • Can Trinxet: Un estiu més, Can Trinxet acollirà la quarta edició de Dones que habiten a Can Trinxet, un homenatge a les més de 1.500 dones que van treballar en aquesta antiga fàbrica. Raquel Lúa posarà la nota musical amb influències del fado i del flamenc, i el Cabaret Violeta oferirà cabaret de circ de dones.
  • Districtes IV i V (la Florida-les Planes i Pubilla Cases i Can Serra): Aquests districtes acolliran propostes de circ, clown i màgia. Al Centre Cultural La Bòbila es podrà gaudir de la rumba catalana de Muchacho i el festival inclusiu GestViu, a més d’una proposta de teatre líquid.
  • Districte VI (Bellvitge-Gornal): La programació es desplegarà al parc de Bellvitge sota el concepte “intempèrie”, amb actuacions musicals de blues, folk, rock, pop i rumba catalana.
Summer L'Hospitalet 2024: activitats culturals per aquest estiu

Per Amor a L’Hart, del 4 al 6 de juliol

Dins el marc del Summer L’Hospitalet 2024, torna una nova edició de Per Amor a L’Hart (PALH), un festival consolidat a la ciutat que inclou arts de carrer, dansa contemporània, circ i música en viu. L’espai central continuarà sent el parc de la Remunta, però també hi haurà actuacions a la plaça de l’Ajuntament, als jardins de la Biblioteca Can Sumarro i a la plaça de Lluís Companys i Jover.

El PALH està organitzat per Bipol·art, una entitat cultural de la ciutat, i compta amb el suport de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet i del Districte Cultural de la ciutat. També compta amb la col·laboració de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquesta iniciativa, L’Hospitalet reafirma el seu compromís amb la cultura, fent-la accessible i propera a tots els seus ciutadans i visitants. El Summer L’Hospitalet 2024 promet ser una explosió d’art i creativitat que transformarà la ciutat durant aquestes quatre setmanes, convertint cada racó en un escenari per a la imaginació i la descoberta.

Comparte este artículo
Facebook
Twitter

Suscríbete a nuestra newsletter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *